Προκήρυξη Erasmus+ για Πρακτική Άσκηση ακαδ. έτος 2016-2017

Εκτυπώσιμη μορφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων προκηρύσσει θέσεις πρακτικής άσκησης στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ για το ακαδ. έτος 2016-2017 (έναρξη μετακινήσεων από τον Σεπτέμβριο του 2016), με περίοδο ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων από 12 έως 31 Μαΐου 2016 (24:00 ώρα Ελλάδας).

Όλες οι γενικές πληροφορίες, σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus+ για Πρακτική Άσκηση, βρίσκονται εδώ, η διαδικασία υποβολής αίτησης εδώ, και η διαδικασία επιλογής και κατανομής των θέσεων εδώ. Να επαναλάβουμε ότι η τελική διάρκεια μετακίνησης κάθε φοιτητή θα εξαρτηθεί από το κονδύλι που θα διατεθεί στο ΑΠΘ από την Εθνική Μονάδα του προγράμματος Erasmus+.

Επίσης, στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν προτάσεις για την αναζήτηση Φορέα Υποδοχής (βλ. εδώ)

Παρακαλούμε για την έγκαιρη υποβολή των αιτήσεων για να αποφευχθεί πιθανή υπερφόρτωση του συστήματος και κατά συνέπεια η όποια ταλαιπωρία των ενδιαφερομένων κατά τις τελευταίες ημέρες υποβολής των αιτήσεων.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση κατά τις ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης κοινού (Δευτέρα – Πέμπτη, 11:00-13:30) κατόπιν ραντεβού (https://eurep.auth.gr/el/students/traineeship/contact_information) .

Υπεύθυνοι επικοινωνίας για την πρακτική άσκηση:

Νίκος Λιόλιος, Γιώργος Βέης, email: erasmus-outgoing@auth.gr