2η Προκήρυξη Erasmus+ για Πρακτική Άσκηση ακαδ. έτος 2015-2016

Εκτυπώσιμη μορφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων προκηρύσσει θέσεις πρακτικής άσκησης στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2015-2016, με περίοδο ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων και κατάθεσης των απαραίτητων δικαιολογητικών από 1 Δεκεμβρίου έως 17 Δεκεμβρίου 2015.

Πρόκειται για 30 θέσεις πρακτικής άσκησης διάρκειας 2-6 μηνών με έναρξη της περιόδου μετακίνησης μεταξύ 1/3/2016-31/8/2016 των οποίων η διαχείριση και χρηματοδότηση θα πραγματοποιηθεί μέσω του Ομίλου Πρακτικής Άσκησης του ΤΕΙ Αθηνών στον οποίο συμμετέχει το ΑΠΘ.

Όλες οι γενικές πληροφορίες, σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus+ για Πρακτική Άσκηση, βρίσκονται εδώ, η διαδικασία υποβολής αίτησης εδώ, και η διαδικασία επιλογής και κατανομής των θέσεων εδώ.

Επίσης, στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν προτάσεις για την αναζήτηση Φορέα Υποδοχής (βλ. εδώ)

Παρακαλούμε για την έγκαιρη κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών  για να αποφευχθεί πιθανή ταλαιπωρία των ενδιαφερομένων κατά τις τελευταίες ημέρες υποβολής των αιτήσεων.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση κατά τις ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης κοινού (Δευτέρα – Πέμπτη, 11:00-13:30).

Υπεύθυνοι επικοινωνίας για την πρακτική άσκηση:
Νίκος Λιόλιος, Γιώργος Βέης, email: erasmus-outgoing@auth.gr