Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων μακροχρόνιας κινητικότητας Erasmus+ για Σπουδές ακαδ. έτους 2024-2025

Εκτυπώσιμη μορφή

Θα θέλαμε, να σας ενημερώσουμε ότι το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων προκηρύσσει πρόσκληση υποβολής αιτήσεων μακροχρόνιας κινητικότητας (2-12 μηνών) στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ για Σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 (χειμερινό και εαρινό εξάμηνο).

Στην ιστοσελίδα του Τμήματος, https://eurep.auth.gr/el  μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus+ για Σπουδές, τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια, τη διαδικασία υποβολής αίτησης, και τη διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων και επιλογής.

Περίοδος υποβολής αιτήσεων:  15 Ιανουαρίου έως και 29 Φεβρουαρίου 2024 (14:00, ώρα Ελλάδας).

Παρακαλούμε για την έγκαιρη υποβολή των αιτήσεων ώστε να αποφευχθεί πιθανή υπερφόρτωση του συστήματος και, κατά συνέπεια, η όποια ταλαιπωρία των ενδιαφερομένων κατά τις τελευταίες ημέρες υποβολής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024, στις 11:00 π.μ. στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ (είσοδος από το ισόγειο του κτιρίου Διοίκησης).

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε όλους εκεί, να συζητήσουμε για το πρόγραμμα Erasmus+ Σπουδές και να λύσουμε όλες τις πιθανές απορίες σας. Σε περίπτωση αδυναμίας παρουσίας σας στην εκδήλωση, η τελευταία θα μεταδοθεί και μέσω live streaming, https://www.auth.gr/news/prosklisi-ypovolis-aitiseon-makrochr-3/

Επίσης, θα υπάρχει βιντεοσκοπημένη και στην ιστοσελίδα του Τμήματός μας, https://eurep.auth.gr/el/media/events-outgoing-students
 
Με εκτίμηση,
Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων