Αποτελέσματα 2ης πρόσκλησης Erasmus+ Πρακτική Άσκηση ακαδ. έτους 2021-2022

Εκτυπώσιμη μορφή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής στο πλαίσιο της 2ης πρόσκλησης της δράσης Erasmus+ για Πρακτική Άσκηση ακαδ. έτους 2021-2022 και στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να βρείτε τις αιτήσεις των φοιτητών που επιλέχθηκαν να μετακινηθούν. Σε περίπτωση που δεν θυμάστε τον αριθμό της αίτησής σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://eurep.auth.gr/el/outgoing/myapplications, όπου υπάρχει πίνακας όλων των αιτήσεων που έχετε υποβάλει στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Να υπενθυμίσουμε ότι, στην τρέχουσα πρόσκληση έχουν αξιοποιηθεί αποκλειστικά επιχορηγούμενες θέσεις πρακτικής άσκησης μέσω του Ομίλου Πρακτικής Άσκησης, με συντονιστή το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, στον οποίο συμμετέχει το ΑΠΘ. Όλοι οι φοιτητές/τριες που έχουν επιλεγεί για μετακίνηση θα λάβουν επιχορήγηση για διάστημα από 2 έως 6 μήνες.

Ως προς τα επόμενα βήματα και τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να κατατεθούν, θα σταλεί το αμέσως επόμενο διάστημα σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα τόσο με αναλυτικές οδηγίες όσο και με τις ημερομηνίες υποβολής των δικαιολογητικών σας.

Θα παρακαλέσουμε να τηρηθούν προσεχτικά οι οδηγίες και οι προθεσμίες για την υποβολή των δικαιολογητικών, καθώς τα δικαιολογητικά αυτά θα πρέπει να αποσταλούν άμεσα στο γραφείο Erasmus ΑΠΘ και να προωθηθούν στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής για την έναρξη της διαδικασίας χρηματοδότησής σας.