Ενημερωτική εκδήλωση Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος

Εκτυπώσιμη μορφή

Ανακοινώνεται στις φοιτήτριες και τους φοιτητές του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος που ενδιαφέρονται να μετακινηθούν για σπουδές μέσω του προγράμματος Erasmus + και προτίθενται να υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις στο Τμήμα Ευρωπαικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Α.Π.Θ. ότι θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση την προσεχή Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 12.00 το μεσημέρι από την Συντονίστρια ECTS του Τμήματος κ. Π. Αλιζώτη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πέραν της ενημέρωσης θα συζητηθούν όλες οι σχετικές με το θέμα ερωτήσεις που πιθανόν έχουν ανακύψει.

Προκειμένου να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι/ες φοιτητές/τριες στην εκδήλωση θα πρέπει να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο Zoom:

https://authgr.zoom.us/j/98438690501?pwd=YlZ1WUpVWWxkNnRJWjVqVWVvYWl5QT09
Meeting ID: 984 3869 0501
Passcode: 190876

Γνωστοποιείται επίσης στους/ις ενδιαφερόμενους/ες ότι καλόν είναι να έχουν προηγουμένως παρακολουθήσει το βίντεο της περσινής εκδήλωσης του ΤΕΕΠ, όπου παρέχεται το σύνολο των βασικών πληροφοριών, προκειμένου να έχουν διαμορφώσει άποψη και να έχουν συγκεκριμένες ερωτήσεις προς διευκρίνηση. Το βίντεο του ΤΕΕΠ είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο https://eurep.auth.gr/el/node/1869

H Συντονίστρια Erasmus+
Τμήματος Δασολογίας & Φ.Π.
Π.Γ. Αλιζώτη
Αναπλ. Καθηγήτρια