Ενημέρωση για διαδικασία επαναπατρισμού Πολωνία 20/03/2020

Εκτυπώσιμη μορφή

Αγαπητές φοιτήτριες/ αγαπητοί φοιτητές,

 

Παρακαλούμε δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Βαρσοβία σχετικά με τις πτήσεις επαναπατρισμού:

 

Έκτακτη πτήση ευρισκομένων στην Πολωνία Ελλήνων

 

Η Πρεσβεία της Ελλάδος στην Βαρσοβία ανακοινώνει ότι, η Aegean Airlines έχει προγραμματίσει για το Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020, έκτακτη ειδική πτήση για την επιστροφή ευρισκομένων στην Πολωνία Ελλήνων, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει σχετική επιθυμία.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΣ  ΑΠΟ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/3/2020
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΤΗΣΕΩΣ: A3 4991 
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΒΑΡΣΟΒΙΑ: 13:25 (τοπική ώρα Πολωνίας)
ΩΡΑ ΑΦΙΞΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: 17:00 (τοπική ώρα Ελλάδος)

Διαδικασία εκδόσεως και αγοράς εισιτηρίων
Η τιμή εισιτήριου ανέρχεται σε 150 Ευρώ, συμπεριλαμβανόμενων των φόρων αεροδρομίων, ποσό που θα καλυφθεί από τον επιβάτη εκείνο, ο οποίος δεν διαθέτει (από προγενέστερη ακυρωθείσα κανονική πτήση AEGEAN) εισιτήριο επιστροφής.
Η AEGEAN θα επικοινωνήσει με όλους τους ήδη εκδηλώσαντες επιθυμία επιστροφής και οι οποίοι έχουν γνωστοποιήσει στην Πρεσβεία ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με την κράτηση και την έκδοση του εισιτηρίου τους.

Το αεροδρόμιο Βαρσοβίας (Lotnisko Chopina - Okęcie) θα είναι ανοικτό (από 10:00), όπου θα υφίσταται δυνατότης εκδόσεως – αγοράς εισιτηρίων, με πιστωτική κάρτα ή σε μετρητά για τους ενδιαφερομένους της τελευταίας στιγμής ή για εκείνους, οι οποίοι δεν έχουν αφήσει τον αριθμό τηλεφώνου τους, ώστε η AEGEAN να δύναται να επικοινωνήσει μαζί τους.
Σε περίπτωση εκδηλώσεως επιθυμίας υστάτης στιγμής, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να γνωστοποιήσουν ονοματεπώνυμο και αριθμό τηλεφώνου επιβατών στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Πρεσβείας (email: gremb.war@mfa.gr ) μέχρι Παρασκευής, 20/3 και ώρας 13.00.

Θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητος.

 

Με εκτίμηση,

Η Προϊσταμένη του Τμήματος

 

Ιωάννα Γεωργιάδου