Β’ Πρόσκληση - Aποτελέσματα Erasmus+ International Credit Mobility Programme Εξερχόμενοι Φοιτητές όλων των κύκλων σπουδών

Εκτυπώσιμη μορφή

Παρακάτω θα βρείτε τη λίστα των φοιτητών που έχουν επιλεγεί για κινητικότητα μέσω του προγράμματος Erasmus+ International Credit Mobility Programme 2016-2018 μετά την 2η Πρόσκληση που έληξε στις 19/06/2017. Οι κινητικότητες θα πραγματοποιηθούν κατά το Εαρινό Εξάμηνο 2018,  Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018.

 

Τμήμα

Επώνυμο

Όνομα

Χώρα

Επίπεδο Σπουδών

Φορέας

ΤΜ. ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ

Μητσάκη

Μαρία-Αγγελική

Βοσνία και Ερζεγοβίνη 

S

University of Sarajevo

ΤΜ. ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ

Κεχαγιας

Αστεριος Ευαγγελος

Ισραήλ 

T

Haifa University

ΤΜ. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Καραμφυλλίδου

Ειρήνη

Αίγυπτος 

F

Arab Academy for Science and Technology and Maritime Transport

ΤΜ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧ. Η/Υ

Ζαφειριαδης

Παναγιωτης

Ισραήλ 

F

Ben Gurion University of Negev

ΤΜ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧ. Η/Υ

Χατζηγεωργιου

Ιωαννα-Μυρτω

Σερβία

T

University of Novi Sad

ΤΜ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Ταστσογλου

Στυλιανος

Τυνησία 

F

Universite de Sousse

 

Παρακαλούμε τους παραπάνω φοιτητές να συμπληρώσουν την συνημμένη φόρμα αποδοχής της κινητικότητας και να την αποστείλουν στο mamylona@auth.gr με την ένδειξη Αποδοχή Κινητικότητας_Ονοματεπώνυμο μέχρι και την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, 2017.  Οι εκπρόθεσμες φόρμες καθώς και αυτές που δεν θα φέρουν ημερομηνία και υπογραφή δεν θα γίνουν δεκτές. Μπορείτε να εκτυπώσετε τη φόρμα και να τη συμπληρώσετε (η φόρμα έχει αποσταλεί με e-mail στους επιλεχθέντες φοιτητές και υπάρχει επίσης στο τέλος της ανακοίνωσης). 

Η αποδοχή της κινητικότητας είναι απαραίτητη διότι σε περίπτωση ακυρώσεων θα πρέπει το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων να επιλέξει τον/την αμέσως επόμενο φοιτητή/τρια από τη λίστα επιλαχόντων φοιτητών.