Ανακοίνωση της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Ιταλία για πτήσεις επαναπατρισμού

Printer-friendly version

Η Πρεσβεία της Ελλάδος στη Ρώμη γνωστοποιεί ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν δύο ειδικές πτήσεις επαναπατρισμού με Aegean Airlines από την Ιταλία: την M.Τρίτη 14 Απριλίου από το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης και την Μ.Πέμπτη 16 Απριλίου από το αεροδρόμιο Malpensa του Μιλάνου, για τους πολίτες που εξακολουθούν να ευρίσκονται στην ιταλική επικράτεια και η άμεση επιστροφή τους στην Ελλάδα κρίνεται απαραίτητη, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, ή απώλειας εργασίας, ή έλλειψης καταλύματος εδώ διαμονής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν ήδη αποστείλει στην Πρεσβεία παραστατικά επί τη βάσει των ως άνω κριτηρίων, τα οποία είχαν γνωστοποιηθεί στην προηγούμενη ανακοίνωση της Αρχής μας της 8ης Απριλίου, θα ειδοποιηθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα αύριο 12 τρέχοντος για τα ειδικότερα στοιχεία που αφορούν την πτήση της 14ης Απριλίου από Fiumicino. Εκείνοι οι οποίοι προγραμματίζεται να ταξιδέψουν στις 16 Απριλίου από Malpensa θα λάβουν ειδοποίηση με τα στοιχεία της πτήσης τους την ερχόμενη Τρίτη μέχρι τις 20:00.

Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις επαναπατρισμού και δεν έχουν αποστείλει ακόμη παραστατικά, παρακαλούνται να το πράξουν το ταχύτερο δυνατόν.

Πηγή: https://www.mfa.gr/italy/presveia/news/anakoinose-sabbatou-11-apriliou-2020.html?fbclid=IwAR1S1zLjddtyhrEhMOW5IA8Emvd1fH-ouAQIlyEaB7rFKKmOfwlHsrrvSEs